Kristiansand Næringsselskap

Marvika Torv

Prosjekt / Marvika Torv

Marvika Torv

Marviksletta, det tradisjonsrike industriområdet sentralt på Lund, er nå forvandlet til et levende bo- og næringsmiljø med moderne bebyggelse og gater. Resultatet er blitt et innbydende torvområde med hyggelige møteplasser, flotte leilighetsbygg og forretningslokaler.

Her er det kort vei til matbutikker, bakeri, frisør, apotek, idrettsanlegg, skoler, barnehaeger m.v. Sjøen med båthavn, badestrender og svaberg er like i nærheten. Med tidsriktig arkitektur, unik beliggenhet og fornuftige priser kombinert med smarte funksjonelle løsninger er dette et attraktitivt alternativ for mange. Mellom byggene er det anlagt grøntområder med plener, busker og trær og det er flere hyggelige møteplasser for beboerne. På taket av bygget mot Østre Ringvei er det anlagt en felles takterasse hvor man kan kose seg med grilling og nyte lyse sørlandskvelder i sommerhalvåret.

Det er et flott parkeringsanlegg i underetasjen.

Med Marvika Torv har KNAS tilført kvaliteter til denne nye bydelen i Kristiansand som vi håper blir videreført i de neste byggeprosjektene på Lund. Prosjektet har også inkludert etablering av nødvendig infrastruktur, slik at grunnlaget for videre utbygging nå er til stede.

 

 

Mer informasjon finner du på:

Fakta

Det er solgt 130 av 147 leiligheter.

Virksomheter / Leietakere

Her er blandt annet Edgar's, Komponisten, Ellen Hagen interiør og Skrubbsulten.

Du er kanskje også interessert i